QUALITAT

AF_BALLARA_pictos_QUALITAT_IFS

IFS

A Ballarà hem adquirit el ferm compromís d’oferir la millor qualitat.
El seguiment de cadascuna de les fases del procés de producció té com a objectiu garantir la qualitat i la seguretat alimentària en tots els nostres productes.
Perquè la qualitat és la nostra prioritat.

brcgs-food

BRCGS

AF_BALLARA_pictos_QUALITAT_CO2

REDUCCIÓ D’EMISSIONS DE CO2

El nostre compromís amb la sostenibilitat i la sensibilitat cap al medi ambient ens ha fet prendre partit en aquesta línia, desenvolupant accions com el nostre programa de reducció d’emissions de diòxid de carboni.

AF_BALLARA_pictos_QUALITAT_ECO

CONSCIÈNCIA ECOLÒGICA

Pensem i actuem globalment. Vetllem perquè la nostra activitat sigui compatible amb el nostre entorn: ens encarreguem de disminuir els residus que generem i procurem fer servir recursos sostenibles en el nostre procés productiu.

AF_BALLARA_pictos_QUALITAT_SALUT

SALUT

Ens comprometem amb tu per proporcionar una alimentació saludable, mantenint l’esperit de millora contínua i de cerca de la màxima qualitat. Aquest objectiu ens ha portat a eliminar tots els greixos hidrogenats dels nostres productes.

AF_BALLARA_pictos_QUALITAT_OLI

OLI DE GIRA-SOL

Els àcids grassos insaturats trans són perjudicials per a la salut pels seus alts nivells d’LDL —colesterol «dolent»— i, alhora, afavoreixen la disminució dels nivells d’HDL —colesterol «bo»—, cosa que crea un desequilibri al nostre organisme.

Per això, des de Ballarà apostem per l’ús d’oli de gira-sol —greix d’origen vegetal—.

L’ús d’oli de gira-sol és més beneficiós gràcies al seu alt contingut en àcids grassos omega-6, que tenen un efecte antiinflamatori, cardioprotector, i alhora redueixen el colesterol LDL.

AF_BALLARA_pictos_QUALITAT_OUS

OUS FRESCOS

Els ous que utilitzem a les nostres receptes són frescos i de categoria A.

Arriben a les nostres instal·lacions pasteuritzats, i ens assegurem que no es trenqui mai la cadena de fred. D’aquesta manera garantim que conservin la qualitat i que compleixin totes les normatives sanitàries. El més important per a nosaltres és garantir la teva seguretat i salut!

AF_BALLARA_pictos_QUALITAT_XOCO

LA XOCOLATA!

Xocolata de veritat! Així és com ens agrada treballar, a partir de deliciosos productes de qualitat.

Elaborem els nostres productes amb xocolata amb més d’un 40 % de cacau.

La xocolata no només aporta un sabor únic, sinó que és beneficiosa per al nostre organisme. Ens ajuda a regular el colesterol i a reduir la pressió arterial gràcies als polifenols antioxidants que conté.

Aquest ingredient tan deliciós és bo per a la salut i, a més, és irresistible!

AF_BALLARA_pictos_QUALITAT_FRUITA

FRUITA DE VERITAT

Els nostres productes contenen fruita seleccionada entre la millor que ens ofereixen els nostres col·laboradors. Sempre és de la màxima qualitat, té les dimensions perfectes i compleix els estrictes controls de qualitat i traçabilitat.

Treballem amb fruita natural i confitada segons la varietat, i així aconseguim el millor gust i textura per a tu! Perquè els nostres cakes siguin boníssims i naturals!

COL·LABORADORS

Ens agrada parlar de col·laboradors, no de proveïdors, perquè des de sempre hem treballat braç a braç amb tots ells per aconseguir que els nostres productes arribin a totes les llars per fer-te gaudir d’una experiència deliciosa, garantint sempre la millor qualitat!

La relació amb els nostres col·laboradors es basa en la feina ben feta i en millorar junts dia a dia.